HTML

szakdolgozat 1

2011.02.18. 21:41 | aharar | Szólj hozzá!

(ezt már rég meg akartam írni. most nem az alatt a hatás alatt vagyok, ami alatt voltam, mikor ezt kitaláltam. most von trier hatás van, nagy sokk, antichrist, erről nem tudok még, írni, majd. mindenesetre érdekesen kapcsolódna a leszbikus irodalomról szóló szakdolgozathoz ez az alkotás, amiben egyesek szerint a nőgyűlölet a legnyilvánvalóbb.)

szóval mikor először olvastam a hoodot, mely művet később szakdolgozati témául választottam, tamperéből zötyögtünk rovaniemi felé a vonaton. és olvastam a hosszú úton, majd a kocsiban, rovaniemitől fel egészen az inari tavakig. és pár nappal később visszafelé is. (hát ezért van, hogy a szakdolgozatírás gondolata összefonódik a lappföldi út emlékével) aztán tamperében félálomban vártuk a csatlakozást.

ebben a félálomszerű állapotban ülök néha a gép előtt és a szakdolgozatom írja önmagát. csak az a baj, hogy nehezen veszem rá magam, hogy odaüljek.

(de közben nem megy ki a fejemből ez a horrorpornónak is bélyegzett film - pedig nem is néztem végig: szégyen, nem szégyen, nem bírtam)

A bejegyzés trackback címe:

https://aharar.blog.hu/api/trackback/id/tr112671545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása