HTML

2009

2009.12.30. 12:14 | aharar | Szólj hozzá!

hogy milyennek vártam ezt az évet? megvan még a januári naplóm:

"milyen furcsa ez az új eszendő. mint egy érzékeny kis hajtás, aki még tiszta és akire vigyázni kell. bezzeg az óesztendő már kőkemény és fásult volt a sok keserűségtől, hazugságtól, cigarettafüsttől, galádságtól, és dühtől. ez még csak csíra, még bármi lehet belőle. nemcsak kacskaringós, göcsörtös ágbogú fa, mint az előző. de már most érzem, magas, sudár, hibátlan pálma úgyse lesz." (január 2.)

hát bizony a végére ez is elég szerteágazó bozóttá nőtt. talán túlélt egy-két villámcsapást is. egy-két ágát lecsapták, és ezer új nőtt mind helyett. nem tökéletes, de mennyivel érdekesebb, mint egy egyszerű, egyenes pálma! egy magot most kiválasztok és elültetem, nőjön belőle új hajtás, új lehetőség a változásra. ám ha jobban meggondolom, közhely az, hogy új év, új lehetőségek. én ugyanaz maradok, és nem fogadok meg semmit. csak figyelem kíváncsian mivé nő föl 2010.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aharar.blog.hu/api/trackback/id/tr191632371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása